Turistička slagalica

U četvrtak, 01. marta 2012.g. u 8.30 h, u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu, održaće se peti po redu Susreti organizatora manifestacija 2011/2012. Događaj organizuje redakcija „Vodiča kroz turističke manifestacije“ u saradnji sa Privrednom komorom Srbije.

Pod sloganom „Kreirajmo budućnost manifestacija u Srbiji zajedno“, na ovom jednodnevnom stručnom skupu okupiće se predstavnici Vlade Srbije zaduženi za turizam, predstavnici TOS-a, TOV-a, TOB-a i drugih turističkih organizacija po mestima, organizatori manifestacija, predstavnici turističkih agencija i prevoznika, hotelijeri i ugostitelji, proizvođači suvenira, kao i ugledni stručnjaci, profesori, predstavnici SANU i mnogobrojni turistički radnici.

Teme ovogodišnjih Susreta su: Značaj kulturnih manifestacija za razvoj kulturnog turizma Srbije Tradicionalnost i rang manifestacije Uticaj medija u afirmaciji, unapređenju i prepoznatljivosti manifestacija Oblici saradnje SOKOJ-a i organizatora manifestacija, II deo Predavači na ovom jednodnevnom stručnom skupu biće ugledni turistički poslenici i edukatori, a učesnici će dobiti niz korisnih, praktičnih saveta vezanih za organizaciju manifestacija.

Na skupu će biti dodeljene i nagrade TURISTIČKA SLAGALICA 2011 u kategoriji:

1. Najuspešnija tradicionalna manifestacija,

2. Najuspešnija nova manifestacija,

3. Zaslužni pojedinac u oblasti manifestacionog turizma,

4. Najbolja turistička agencija u oblasti manifestacionog turizma

5. Najbolji promo-film o manifestaciji

Najbolji će biti odabrani glasovima učesnika skupa na samim Susretima

Za sve bliže informacije obratite se organizatoru V Susreta: – Redakcija časopisa Vodič kroz turističke manifestacije tel. 011/2190-804 , e-mail: office@manifestacije.com – osoba za kontakt Milanka Cvetković, Mob. 064/697-2246

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s